S'estan mostrant 10 notícies (11-20) de 72
12345678

23/11/2015 - Sortida “ Famtrip” del professionals del Gremi d’Hostaleria d’Osona al Penedès

Al Gremi d’Hostaleria d’Osona estem preparant una sortida pel proper dilluns, 23 de novembre, on visitarem al mateix dia dos cellers del Penedès, un de vins i un de caves.

Sortirem aproximadament a les 8h30m del matí de Vic amb autocar direcció Penedès: On visitarem la bodega i farem un esmorzar amb un tast guiat. Seguidament sortirem cap a les vinyes per tal de conèixer el terreny i caràcter del vins, posteriorment visitarem la cava on es produeixen els diversos productes. I farem un tast de caves amb aperitiu. Per finalitzar dinarem a un restaurant del Penedès. Un cop feta la sobretaula, retornarem cap a casa.


Per qüestions d’espais i serveis, la sortida està prevista per una vintena de persones. Per aquest motiu reservarem plaça per estricte ordre d’arribada.

Reserveu trucant:

Tel. 93 886 62 11 o enviant un correu a: info@ghosona.com

El cost de la sortida és de 25€ per persona.

 17/11/2015 - Avui comença la 1ª Jornada de la Setmana de la Tapa d´Osona. Del 17 al 22 de novembre.

Cartell amb tota la informació

Clica aquí per més informació
 22/10/2015 - ULTIMA HORA!!... CURS DE MANIPULACIÓ D´ALIMENTS

Comuniquem que el proper curs de manipulació d’aliments es realitzarà el proper Dijous dia 22 d’octubre 2015.


Lloc: Gremi d’hostaleria d'Osona. Plaça Santa Teresa,1,BX.(Vic)
Horari: De 10h a 12h Matí
Preu: Agremiat 20€
Preu: No Agremiat 40€

Reserva la teva plaça trucant:

Tel.938866211
Mail: info@ghosona.comDirigit a tots els professional del sector i d’altres que vulguin reciclar-se. En finalitzar el curs es farà entrega duna acreditació assistència signada per un professional de Sanitat. Al document adjunt us detallem tota la informació al respecte.Per quelcom dubte o comentari també podeu adreçar-vos al Gremi, resto a la vostra disposició.


Més informació
 01/08/2015 - SALUTACIÓ DEL PRESIDENT DEL GREMI D'HOSTALERIA D'OSONA

Salutació del President del Gremi i Responsable de la candidatura de Vic-Osona, Ciutat UNESCO de Gastronomia

DOCUMENT DE SALUTACIÓ
 14/05/2015 - La gastronomia de Vic i Osona, protagonista de les Jornades de Cuina i Producte d’Östersund (Suècia)

El passat dia 8 de maig es va portar a terme una degustació de productes i de cuina del nostre territori al restaurant i botiga de delicatessen “Grändens Deli” a la ciutat d’Östersund. Catalunya, amb Osona i Vic com a eix principal, varen presentar-se gastronòmicament a la societat d’Östersund, ciutat membre de la Xarxa UNESCO de Ciutats Creatives.

Aquest activitat cultural ha estat conseqüència de la visita d’una Delegació d’empresaris suecs a Vic i Osona els passats dies, 12, 13 i 14 de febrer, en els intercanvis habituals econòmics, empresarials i culturals que es donen entre ciutats que pertanyen a la Xarxa i altres ciutats que tenen interès de formar-ne part. Els assistents a aquesta jornada de degustació, varen poder gaudir d’una varietat de productes com ara la llonganissa de Vic, formatges i cervesa de la comarca d’Osona, el tradicional pa amb tomàquet i del la cuina del chef Andreas von Dobbler, propietari de la botiga, inspirada en la visita feta recentment al nostre territori.

Posteriorment a aquest tast de productes i cuina, es mantindran els contactes entre les dues ciutats per tal de preparar la primera vinguda de turistes gastronòmics culturals d’Östersund a la nostre comarca
 12/03/2015 - Reunió sobre la Reforma del Sistema de la Formació per a l’Ocupació

El Gremi d’Hostaleria d’Osona va participar ahir, dia 11 de març, a la Reunió sobre la Reforma del Sistema de la Formació per a l’Ocupació a les oficines de PIMEC.

Juntament amb diverses entitats i associacions de Catalunya, el Gremi ha assistit a aquesta taula de treball d’una de les normatives que més importància té en el món empresarial i laboral, com és la de la formació.

El Govern ha passat un esborrany de Llei de Formació Professional per a l’Ocupació que presenta molts dubtes. Per aquest motiu que és molt important defensar el nostre sector participant activament en les reunions de PIMEC.
 02/03/2015 - La Candidatura de Vic-Osona a Ciutat UNESCO obté el suport de 16 dels 21 regidors del consistori

El ple de l’Ajuntament de Vic, va donar un ampli suport a la nova candidatura de ciutat Unesco de la Gastronomia per aquest 2015, que impulsen vuit entitats: el Consell Empresarial d’Osona, la Delegació d’Osona de la Cambra de Comerç, la Federació Catalana d’Indústries de la Carn, la Fundació Dr.Trueta, el Gremi d’Hostaleria d’Osona, el Museu Episcopal de Vic, la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i Vic Comerç.

La iniciativa es va presentar via moció, a través de l’equip de govern, i va ser defensada per Joan Naudó, president del Gremi d’Hostaleria d’Osona i Responsable de la Candidatura, en nom de totes les entitats i associacions implicades. La proposta va rebre el suport de 16 dels 21 regidors del consistori: ERC, CiU, SI, els regidors no adscrits Marta Riera i Josep Anglada i PxC. PSC i ICV es van abstenir i la CUP hi va votar en contra.

La moció, tal com va argumentar Naudó, donaria visibilitat internacional, reconeixement i prestigi a la ciutat, potenciaria el comerç de productes alimentaris i facilitaria el contacte amb d’altres ciutats de la xarxa de ciutats Unesco, entre d’altres avantatges. Per tot plegat, i atenent les recomanacions de la pròpia Unesco, aquest grup d’entitats té la intenció de presentar una altra cop la candidatura a París per tal de poder entrar a la convocatòria de noves Ciutats membres de la xarxa UNESCO del 2015.
 18/12/2014 - ANUNCI INFORMATIU

El Gremi d’Hostaleria d’Osona
NOTIFICA
Que ha estat extraviat el talonari número 94 amb les participacions número 2326 a la 2350 (ambdues incloses) del número 78.767 corresponent a la loteria nacional que tindrà lloc el dia 22 de desembre de 2014.
Per tant queda anul•lat a tots els efectes
La junta del Gremi
Vic a 18 de desembre de 2014
 04/12/2014 - VI SOPAR MEDIEVAL

VI SOPAR MEDIEVAL

Un any més, el Gremi d’Hostaleria d’Osona organitza juntament amb l’Ajuntament de Vic, el primer dels actes del Mercat Medieval que se celebra a la ciutat de Vic.
El sopar d’aquest any, és una reproducció organolèptica amb el títol:

“Àpat d’un burgès català benestant a la Baixa Edat Mitjana”

El guiatge de tot el procés de preparació, confecció i presentació està a càrrec del Dr. Antoni Riera Melis, catedràtic d’història medieval de la Universitat de Barcelona i membre de l’observatori de l’alimentació i del Dr. Jaume Dantí Riu, catedràtic d’història moderna de la Universitat de Barcelona.
L’elaboració anirà a càrrec de cuiners del Gremi d’Hostaleria d’Osona, amb l’objectiu de elaborar els plats amb la màxima fidelitat i gustos de l’època.
Durant el sopar, podrem gaudir de la música i balls de l’època a càrrec del grup Mitja Cobla “La Vigatana”
El sopar se celebrarà el dijous dia 4 de desembre a les 21h. i l’escenari escollit és l’hotel “Can Pamplona” de Vic.

Pel fet de ser una activitat guiada, el nombre de comensals que podran gaudir del sopar és d’uns 50 amb un preu de 25€ per persona, cal reserva.
Aquesta és una activitat de cultura gastronòmica dins la candidatura de Vic-Osona ciutat UNESCO de Gastronomia

Per reserves: Gremi d’Hostaleria d’Osona.
Plaça de Santa Teresa, 1
08500-Vic
Tel. 93 886 62 11 ( de 9h a 13h )
info@ghosona.com

Díptic VI Sopar Medieval
 24/11/2014 - Nou Acord entre el Gremi i el Banc Sabadell

Nou Acord entre el Gremi d'Hostaleria d'Osona i el Banc Sabadell

El dia 10 d’Octubre, a la seu del Gremi d’Hostaleria d’Osona a la plaça santa Teresa, 1 de Vic, el president del Gremi Sr. Joan Naudó i el Sr. Carlos Arnillas en representació del Banc de Sabadell, varen signar un conveni de col•laboració amb una oferta de productes i serveis financers adreçats al col•lectiu professional que forma part del Gremi.
Els beneficiaris d’aquests acord seran els empresaris agremiats, els familiars de primer grau i els empleats i treballadors de l’establiment.

Aquest conveni amb el Banc de Sabadell, es suma als convenis i acords que en els darrers anys el Gremi d’Hostaleria d’Osona ha signat amb diverses empreses i entitats amb l’objectiu de aconseguir unes condicions més favorables i uns serveis específics i de qualitat pels agremiats.

Clica aquí per més informació