S'estan mostrant 5 notícies (71-75) de 75
12345678

20/02/2013 - El Gremi d'Hostaleria d'Osona presenta la cuina d'Osona al Corte Inglés

El proper dia 26 de febrer a les 19 hores el Consell Comarcal d'Osona, en col•laboració amb el Gremi d'Hostaleria d'Osona i la Fundació Osona Gastronomia, ha organitzat una activitat de promoció dels productes locals d'Osona en el marc de la Mostra de productes locals de Catalunya de El Corte Inglés.

L'activitat de promoció consistirà en un showcooking amb dos cuiners del Gremi d'Hostaleria d'Osona, en Fabià Contreras i en Salvador Casaseca, que elaboraran plats amb els productes d'Osona allà presents, un tastet d'embotits i formatges maridats amb un vi d'Heredat de l'Oller del Bages i una presentació del catàleg digital de productes locals d'Osona. S’elaboraran plats com botifarra esparracada amb tòfona, ous d’Osona esquerdats, cremós de formatges amb botifarres, broqueta de bull de fetge i formatge de cabra al pebre i crema de iogurt d’avellanes amb gelatina de ratafia Reserva.

Nou productors agroalimentaris de la comarca participen a la Mostra de Productes de Catalunya, que des de principis de febrer i fins al 9 de març es pot veure a la cinquena planta de El Corte Inglés de l’avinguda Diagonal de Barcelona.

Les empreses que hi participen són : Germans Comas, Fussimanya, El Molí de l'Alzina, Destil•leries Bosch, Ous de pagès Mas Lloriana, Formatgeria Mas Rovira i Formatges Mas el Garet (tots aquests pertanyents a Osona Terra) i Collfred i Embotits la Gleva. Per tant, formatges, embotits, ous, postres làctics i licors són alguns exemples de productes de la comarca que es donen a conèixer aquests dies a Barcelona. Els productors disposen d’un espai a El Corte Inglés de la Diagonal per exposar, vendre els seus productes i oferir-ne degustacions.
 17/02/2013 - Guanyadors al sorteig dels menús per a dues persones als restaurants adherits a les Jornades

Diumenge dia 17 de febrer, un cop acabades les activitats a la carpa, és va procedeir al sorteig de 23 menús per a dues persones, que ofereixen els restaurants adherits a les "II Jornades Gastronòmiques de l'Escudella i Car d'Olla". Adjuntem el llistat de relació de premiats i restaurans.

Llistat de guanyadors
 15/02/2013 - LListat de restaurants adherits a les Jornades Gastronòmiques de l'Escudella i la Carn d'Olla a Osona

Del dia 15 al 24 de febrer 25 restaurants del Gremi d'Hostaleria d'Osona adherits a les Jornades, oferiran al seus clients un menú especial "Escudella i Carn d'Olla"

Restaurants adherits
 13/02/2013 - Es presenten les II Jornades Gastronòmiques de l'Escudella i Carn d'Olla

S’han presentat les “II Jornades Gastronòmiques de l’escudella i carn d’olla”. La primera tinent d’alcalde Sra. Anna Erra i el president del Gremi d’Hostaleria d’Osona Sr. Joan Naudó, van detallar davant dels mitjans de comunicació, la programació i les activitats que es portaran a terme des del divendres dia 15 fins al diumenge dia 24 de febrer. La presentació es ca celebrar a la sala Sert de l’Ajuntament de Vic.

Veure nota de premsa
 06/02/2013 - Presentació del Sr. Jens Anderson

Seguint amb la campanya de promoció de la Candidatura de Vic, Ciutat UNESCO de Gastronomia, el món institucional, empresarial i turístic de la comarca, varem conèixer de primera ma, la repercussió obtinguda per la ciutat Sueca de Östersund i la seva comarca Jastland, al ser nominada com a Ciutat UNESCO de Gastronomia l’any 2010.