S'estan mostrant 4 notícies (71-74) de 74
12345678

17/02/2013 - Guanyadors al sorteig dels menús per a dues persones als restaurants adherits a les Jornades

Diumenge dia 17 de febrer, un cop acabades les activitats a la carpa, és va procedeir al sorteig de 23 menús per a dues persones, que ofereixen els restaurants adherits a les "II Jornades Gastronòmiques de l'Escudella i Car d'Olla". Adjuntem el llistat de relació de premiats i restaurans.

Llistat de guanyadors
 15/02/2013 - LListat de restaurants adherits a les Jornades Gastronòmiques de l'Escudella i la Carn d'Olla a Osona

Del dia 15 al 24 de febrer 25 restaurants del Gremi d'Hostaleria d'Osona adherits a les Jornades, oferiran al seus clients un menú especial "Escudella i Carn d'Olla"

Restaurants adherits
 13/02/2013 - Es presenten les II Jornades Gastronòmiques de l'Escudella i Carn d'Olla

S’han presentat les “II Jornades Gastronòmiques de l’escudella i carn d’olla”. La primera tinent d’alcalde Sra. Anna Erra i el president del Gremi d’Hostaleria d’Osona Sr. Joan Naudó, van detallar davant dels mitjans de comunicació, la programació i les activitats que es portaran a terme des del divendres dia 15 fins al diumenge dia 24 de febrer. La presentació es ca celebrar a la sala Sert de l’Ajuntament de Vic.

Veure nota de premsa
 06/02/2013 - Presentació del Sr. Jens Anderson

Seguint amb la campanya de promoció de la Candidatura de Vic, Ciutat UNESCO de Gastronomia, el món institucional, empresarial i turístic de la comarca, varem conèixer de primera ma, la repercussió obtinguda per la ciutat Sueca de Östersund i la seva comarca Jastland, al ser nominada com a Ciutat UNESCO de Gastronomia l’any 2010.